tiistai 28. tammikuuta 2020

edes hetken verran ylpeä.

Ehkä saan olla ainakin tänä yhtenä päivänä ylpeä itsestäni. En ole syönyt tänään mitään (kahvia tosin muutaman kupin juonut) ja lähdin kuin lähdinkin kävelemään, vaikka hetken harkitsin vain jääväni sohvalle katsomaan Pasilaa ja pelaamaan sudokua.

En ole paljoa kävellyt tässä kaupungissa muutakuin keskustassa, enkä halunnut lähteä vain kiertelemään ympäriinsä ja palata samoja jälkiä takaisin. Katselin google mapsista hyvän lenkin, jonka pituuden kuitenkin aliarvioin, ajattelin sen olevan vajaan viiden kilometrin luokkaa. Kyseinen reitti oli kuitenkin 9,59km pitkä! Kiersin vielä tutulle tielle päästessäni pidempää kautta, sillä halusin kävellä yhden sillan yli (ei siitä sillasta kuitenkaan kovin hyviä muistoja ole, olen joskus viiltänyt ranteeni auki sillä sillalla, ja ambulanssireissuhan siitä lopulta tuli...)

Tällä kertaa halusin käyttää jotain kännykän urheilu sovellusta, koska halusin tietää, onko kyseinen reitti potentiaalinen reitti tulevaisuudessa. Huomaa kunnon laskeneen, sillä tuohon matkaan minulta kului miltei kaksi tuntia 😅 , kaloreita matkalla kuitenkin paloi 278kcal. Tästä on nyt kuitenkin hyvä lähteä parantamaan kävelytahtia! Yhteensä kävelystä on tänään koitunut 337kcal palanutta läskiä, ja lähes 16 000 askelta.

Heti kämpille päästyäni laitoin saunan päälle, sillä olin lenkin jälkeen ihan hiessä. Syynä siihen taitaa kuitenkin pohjimmiltaan olla kerrospukeutumisessa, puin kerrankin kunnolla vaatetta päälle, ja jo kilometrin jälkeen oli kuuma.


(kerrankin ihan oikea ihminen thinspona, 
Taylor Momsen on muuten yksi pitkäaikaisimmista "idoleistani")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti