sunnuntai 26. tammikuuta 2020

paino oli pettymys, innostuin kävelystä.

En melkein vieläkään usko, että lähdin oikeasti eilen kävelemään, ja kävelinkin vähän pidemmän lenkin kun oli tarkoitus. Kävelin yli kymmenen kilometriä, ja lähdin heti palattuani töihin. Viimeisen puolen tunnin aikana töissä heikotti vähän, mutta se meni nopeasti ohi. poltin eilisen aikana yli 500kcal, eli eiköhän kaloreiden väärin laskeminen tullut tasoitettua.

Tänään paino oli pettymys, 62,3kg, mitä helvettiä tapahtui, miks mun paino nousee... Tiedän kyllä että painon vaihtelu on normaalia, mutta se on todella turhauttavaa. Söin aamulla jälleen kaksi keitettyä valkuaista (31,5kcal), yhden maissikakun (19kcal) sekä kupin kahvia (2,6kcal). Aion syödä päivällä jälleen riisinuudeleita (194,4kcal) ja illalla rasvatonta mansikkarahkaa (73,5kcal)
= 321kcal.

Päätin lähteä tänäänkin kävelemään, en tosin ihan yhtä pitkälle reissulle. Ventit on lopussa, ja tavanomaisen autolla ajelun sijaan päätin käydä lähihuoltoasemalla jalan. Matkaa tulee noin viisi kilometriä, mutta on kai se parempi kuin ei mitään. Pyysin äitinkin mukaan, joten tällä kertaa ei kuunnellakaan sh musiikkia.

Ajattelin alkaa kävelemään vähän useammin, varsinkin nyt kun on lunta, lumisessa säässä on niin mukava kävellä. Tuumasin, että kävisin kävelemässä ainakin niinä päivinä kun ei ole töitä, sillä silloin ei muuten tule liikuttua kämpiltä juuri mihinkään. En halua painostaa itseäni mihinkään himoliikkumiseen, en koe olevani vielä siihen valmis. Varsinkin työpäivinä olen usein niin uupunut, että jos pitäisi jotain lihaskuntoa tehdä, luistaisin siitä luultavasti muutamassa päivässä, ja siitä aiheutuisi turhaan lisää mielipahaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti